fbpx

Flowventilatie als hulp bij verzuimpreventie voor mijn bedrijf

Als werkgever is het belangrijk om gezond personeel te hebben. Dit zorgt ervoor dat in uw belang het bedrijf draaiende blijft, maar ook dat personeel meer tevreden, én minder snel ziek is. Daarnaast zullen medewerkers geneigd zijn sneller voor u te komen werken of te blijven werken wanneer het aanbod met betrekking tot hulp bij gezond zijn vanuit u, als werkgever, exclusief is.

Wanneer u medewerkers heeft die long-COVID hebben doorgemaakt, veel roken of toenemende moeite hebben met lichamelijke arbeid dan gaan we graag met u in gesprek. We gaan hierbij kijken naar hoe u als werkgever kunt helpen om uw personeel gezond te houden en (dreigend) verzuim kunt voorkomen, of hoe u kunt helpen personeel weer terug op de werkvloer kunt krijgen.

Uiteraard worden onze behandelingen hierin betrokken.

 

Voor meer informatie vragen we u om contact op te nemen. Wij zullen vervolgens samen met u een persoonlijk gesprek plannen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. In dit gesprek wordt een duidelijke uitleg gegeven over onze werkwijze en op welke manier de flowventilatie therapie een zinvolle toevoeging kan zijn binnen uw bedrijf.